Oud-Turnhout – Looistraat

Eigentijds wonen aan een rustige straat

Dit eigentijdse nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de Looistraat te Oud-Turnhout. Deze nieuwe weg is een doodlopende zijstraat van de Zwanevenstraat. Hierdoor komt er geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Toch vindt u vlak om de hoek, aan de Steenweg op Mol, een Albert Heijn winkel waardoor u gemakkelijk dicht bij de deur boodschappen kunt doen. 

De ruimere omgeving wordt gekenmerkt door veel groen wat uitnodigt tot een mooie wandeling of een rustige fietstocht. Tevens is er vanaf deze locatie een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Oud-Turnhout als naar een oprit van de E34. Hierdoor kunt u in dit project dus genieten van een optimale mobiliteit.  

Bij het ontwerp van de woningen werd gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Oud-Turnhout. 

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
06 Woning 3 3 € 354.974,- Meer info
07 Woning 3 3 € 354.824,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied