Tielen – Flor Baron Peeters

Tijdloos wonen aan een groen pleintje

Dit tijdloze nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de ‘Flor Baron Peetersstraat’. Dit is een nieuwe zijstraat van de Spoorwegstraat’. Deze unieke ligging aan de rand van Tielen biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Tielen vlakbijEen van de grote troeven hierbij is het nabijgelegen treinstation wat veel mogelijkheden biedt naar mobiliteit toe. Anderzijds is er ook veel groen in de omgeving wat ideaal is voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht. 

Deze kindvriendelijke verkaveling biedt een autoluwe omgeving met een openbaar groen pleintje en doodlopende straatjesDoordat er slechts een beperkt aantal woningen zijn, kunt u hier rustig wonen in een mooie omgeving.  In deze charmante verkaveling zal RDK tien eengezinswoningen realiseren. De achtertuinen van de meeste woningen grenzen aan een groen pleintje dat het hart vormt van deze verkaveling. Als architectuur werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit nieuwbouwproject een tijdloze uitstraling.  

Bij het ontwerp van de woningen werd er ook veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit.  Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Bovendien is er keuze uit woningen met drie of vier slaapkamers, of woningen met of zonder een inpandige garage. Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Tielen.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
02 Woning Verkocht
03 Woning Verkocht
10 Woning 3 3 € 310.986,- Meer info
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning Verkocht
14 Woning Verkocht
15 Woning Verkocht
16 Woning Verkocht
17 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied