Turnhout – Melkhoek

Kwalitatief wonen aan de Melkhoek

Dit tijdloze nieuwbouwproject met twaalf woningen wordt gerealiseerd aan de Melkhoek te Turnhout.  Met zijn doodlopende weggetjes en groene speelpleintjes vormt dit project een rustig en charmant geheel waar het aangenaam wonen is. Het is dan ook toepasselijk dat de straten in deze mooie verkaveling vernoemd werden naar mooie vogels zoals de grutto en de graspieper. 

Dankzij de ligging aan de rand van enkele velden binnen de ring van Turnhout geniet u hier zowel van een groene omgeving als van een goede mobiliteit. Het is immers maar vijf minuutjes fietsen tot in het centrum van Turnhout met zijn leuke winkels en gezellige horecazaken. Anderzijds bent u ook snel op de ring waardoor u ook met de auto kunt genieten van een goede bereikbaarheid. 

In deze charmante omgeving zal RDK in een eerste fase twaalf woningen realiseren. Acht woningen aan de Gruttostraat en vier aan de Graspieperstraat. Bij het ontwerp van deze woningen werd gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage voorzien. Op de verdiepingen vindt u dan weer drie of vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij de meeste woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Zo kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer maken. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning 4 3 € 398.111,- Meer info
02 Woning 3 3 € 371.293,- Meer info
03 Woning 2 4 € 363.499,- Meer info
04 Woning Verkocht
05 Woning Verkocht
06 Woning Verkocht
07 Woning 3 3 € 368.829,- Meer info
08 Woning 4 3 € 398.451,- Meer info
83 Woning 3 3 € 384.572,- Meer info
84 Woning 2 3 € 360.484,- Meer info
85 Woning 2 3 € 360.484,- Meer info
86 Woning 2 3 € 360.484,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woonuitbreidingsgebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied