Westerlo – Voortmolen

MET HET NIEUWBOUWPROJECT ‘VOORTMOLEN’ REALISEERT RDK 15 NIEUWBOUWWONINGEN TE VOORTKAPEL – WESTERLO.

OPEN HUIS: In dit project richtte RDK een volledig afgewerkte kijkwoning in. Hier vindt u meer informatie over de openingsuren.

Voortmolen is een nieuw inbreidingsproject in het hart van Voortkapel. Door zijn mooie ligging combineert dit project de voordelen van mooi wonen in een rustige omgeving met de praktische voordelen van wonen in het centrum van Voortkapel. De woningen zijn gelegen rond een nieuwe straat met charmant groen pleintje. Doordat het nieuwe straatje doodlopend is en er geen doorgaand verkeer komt, krijgt dit project dan ook een autoluw karakter.

Er zijn zes woningen gelegen aan de bestaande weg ‘Ter Voort’. Voor deze woningen is gekozen voor een moderne architectuur wat een eigentijds geheel oplevert. De achtertuinen van deze woningen grenzen aan een charmante groene pleintje waar nog negen bijkomende woningen worden gerealiseerd. In overleg met de gemeente is hier gekozen voor een klassiekere architectuur wat zorgt voor een charmant en intiem straatbeeld.

Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Voortkapel.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

DIT PROJECT VIRTUEEL BEZOEKEN?

Bent u nieuwsgierig naar deze woningen maar komt u vanwege het coronavirus liever nog niet tot binnen in een van deze huizen? Geen probleem!

Als u niet tot in deze woningen geraakt, brengen wij deze woningen graag tot bij u. We hebben van enkele van deze huizen immers een virtuele toer laten maken zodat u ook vanaf thuis een kijkje binnen kunt nemen. Op onderstaande filmpjes krijgt u alvast een eerste voorproefje. Wilt u meer zien? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een uitgebreider virtueel bezoek waarbij u zelf rustig in deze woningen kunt rondkijken.

DIT PROJECT ‘IN HET ECHT’ BEZOEKEN?

Uiteraard is het ook mogelijk om een echt bezoek ter plaatse te brengen. Aarzel dus niet en contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken alvast uit naar uw (echt of virtueel) bezoek!

Aanbod

Lotnummer Type Slaapkamers Prijs Info
1 Woning Verkocht
2 Woning 4 € 275.850,- Meer info
3 Woning Verkocht
4 Woning Verkocht
5 Woning Verkocht
6 Woning Verkocht
7 Woning Verkocht
8 Woning Verkocht
9 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
11 Woning Verkocht
12 Woning Verkocht
13 Woning Verkocht
14 Woning Verkocht
15 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Geen verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied