Vorselaar – Proostlaan

Zorgeloos wonen in een groene omgeving.

Dit charmante nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de nieuwe weg Proostlaan. Deze weg is gelegen in de recente verkaveling ‘Van de Wervelaan’. Deze unieke ligging aan de rand van Vorselaar biedt heel wat voordelen. Enerzijds is het centrum van Vorselaar vlakbij. Anderzijds is er ook veel groen in de directe omgeving wat ideaal is voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht.

De kindvriendelijke verkaveling ‘Van de Wervelaan’ biedt een autoluwe omgeving met een ruim openbaar groen plein en doodlopende straatjes. Deze straatjes bieden een doorkijk naar de omliggende bossen en velden. Hierdoor komt het groene karakter van deze omgeving ten volle tot zijn recht.

In deze charmante omgeving realiseerde RDK eerder al negen eengezinswoningen. Vanwege de aanhoudende vraag naar betaalbare kwaliteitswoningen, zal RDK nu in een tweede fase nog veertien bijkomende huizen realiseren. Er zijn hierbij zowel woningen met een klassieke architectuur als woningen met een eigentijdse vormgeving.

Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit.  Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie of vier slaapkamers. Bovendien hebben vele van deze woningen ook een ruime zolder. Hierdoor krijgt men de mogelijkheid om later nog een extra slaapkamer of een mooie hobbyruimte te creëren.

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Vorselaar. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
01 Woning Verkocht
02 Woning Verkocht
03 Woning 3 3 € 298.181,- Meer info
04 Woning 3 3 € 298.156,- Meer info
05 Woning 3 3 € 298.106,- Meer info
06 Woning Verkocht
07 Woning Verkocht
08 Woning 3 3 € 298.006,- Meer info
09 Woning Verkocht
10 Woning Verkocht
17 Woning Verkocht
18 Woning Verkocht
19 Woning 3 3 € 290.669,- Meer info
20 Woning Verkocht
41 Woning Verkocht
42 Woning Verkocht
43 Woning Verkocht
44 Woning Verkocht
45 Woning Verkocht
46 Woning Verkocht
47 Woning Verkocht
48 Woning Verkocht
49 Woning Verkocht

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woonuitbreidingsgebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied