Weelde – Koning Albertstraat

Tijdloos wonen aan de Koning Albertstraat

weldra te koop!

Dit kleinschalige nieuwbouwproject is gelegen nabij het kruispunt van de Koning Albertstraat en de Gemeentelaan te Weelde. Deze mooie locatie biedt heel wat voordelen.

Zo hebt u vanuit de woningen zicht op het gemeentehuis met het bijhorende plein en charmant speelpleintje.  Hoewel de woningen centraal gelegen zijn, is er hier weinig doorgaand verkeer waardoor u hier ten volle kunt genieten van een rustige omgeving.  Ondanks dit rustige karakter, heeft u hier toch ook alle voordelen van een centrale ligging waarbij alle winkels, zoals een bakker, beenhouwer, apotheker,… vlakbij zijn. Het gemeentelijke zwembad en de sporthal ’t Molenslop bevinden zich vlak om de hoek waardoor ook alle nodige sportinfrastructuur zich op wandelafstand bevindt.

Bij het ontwerpen van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers.

De percelen zelf zijn zeer ruim en hebben een oppervlakte van ongeveer 565 m². Het achterste gedeelte van deze percelen is gelegen in agrarisch gebied. Ook de achtergelegen gronden zijn agrarisch gebied. Hierdoor kunt u vanuit uw achtertuin genieten van een uitzicht op een mooie, groene omgeving.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Weelde.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied