Weelde – Molenstraat

Eigentijds wonen in het hart van Weelde

Dit eigentijds nieuwbouwproject met tien woningen wordt gerealiseerd aan de Zagerijstraat en Scheyfstraat te Weelde. Deze nieuwe, doodlopende wegen liggen in het verlengde van de Molenstraat.

In de directe omgeving van dit project zijn er verschillende nieuwe woonontwikkelingen. Hierdoor ontstaat er een dynamische en kwalitatieve woonomgeving waar wonen hand in hand gaat met veel groen. Doordat er hier geen doorgaand verkeer komt, ontstaat er een aangename en autoluwe omgeving.

Bovendien woont u hier dicht bij het centrum van Weelde waardoor u alle nodige winkels vlak bij de deur vindt. De gemeentelijke sporthal Molenslop met zwembad ligt ook op wandelafstand van dit project.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne stijl waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij elke woning is er tevens een garage of ruime berging voorzien.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij een aantal woningen nog een extra kamer voorzien waardoor u hier nog een gezellige logeerkamer of een leuk bureau van kunt maken.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Weelde.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Aanbod

Lotnummer Type Gevels Slaapkamers Prijs Info
71 Woning 3 3 € 333.805,- Meer info
72 Woning Verkocht
73 Woning 3 4 € 339.672,- Meer info
74 Woning 3 4 € 339.272,- Meer info
75 Woning 4 3 € 374.027,- Meer info
91 Woning 3 4 € 349.746,- Meer info
92 Woning Verkocht
93 Woning 3 4 € 337.272,- Meer info
94 Woning Verkocht
95 Woning 4 3 € 376.827,- Meer info

Ligging

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning: Vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming: Woonuitbreidingsgebied
Verkavelingsvergunning: Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht: Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Dagvaarding en herstelvordering: Geen dagvaarding uitgebracht
Watertoets: Niet gelegen in overstromingsgebied