Kasterlee – Hulst fase 2 nu te koop

Groen wonen aan de Heesbergenloop

De nieuwe verkaveling ‘Hulst’ is gelegen tussen de straten Hulst, Dijkstraat en Akkerstraat. Deze unieke ligging aan de rand van het centrum van Kasterlee biedt heel wat voordelen. Zo is het hier rustig wonen in een groene omgeving terwijl het centrum van Kasterlee toch vlakbij is.

Deze kindvriendelijke verkaveling vormt een autoluwe omgeving met doodlopende straatjes. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor veel openbaar groen. De Heesbergenloop loopt immers dwars door deze verkaveling. Langs de oevers vormt een netwerk van openbaar groen, en wandelpaadjes het hart van dit project.

In deze omgeving realiseerde RDK aan de Raapstraat, Koolstraat en Bietstraat eerder reeds tien eengezinswoningen. In een tweede fase zal RDK nu nog acht bijkomende woningen realiseren aan de Tarwestraat. Bij alle woningen wordt er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime en zonnige woonkamer met open keuken.

Bij het ontwerp werd ook bewust gekozen voor variatie. Zo zijn er niet enkel woningen in verschillende stijlen en met verschillende materialen, maar is er ook keuze uit woningen met drie of vier slaapkamers, met of zonder een garage of een vaste trap naar zolder,…

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Kasterlee. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !