Lichtaart – De Bergen: nu te koop

Tijdloos wonen nabij het centrum van Lichtaart

Dit tijdloze nieuwbouwproject is gelegen aan de Duifhuis te Lichtaart. Deze nieuwe zijstraat van De Bergen is doodlopend waardoor dit project een autoluw karakter krijgt. Dankzij de centrale ligging vindt u hier vlakbij huis zowel meerdere winkels als gezellige eetgelegenheden. 

In de ruimere omgeving vindt u ook veel groen. Het prachtige natuurreservaat ‘De Witte Bergen’ bevindt zich immers op wandelafstand van dit project. Dankzij een mooi wandelpad is dit natuurreservaat ideaal voor een ontspannen wandeling door de bossen van Lichtaart. 

In deze charmante omgeving zal RDK negen nieuwbouwwoningen realiseren. Bij het ontwerpen van deze BEN-woningen werd bewust gekozen voor een klassieke bouwstijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. 

Binnen werd er ook veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Hierbij is er keuze uit woningen met of zonder een inpandige garage of een vaste trap naar zolder. Bij andere woningen is er dan weer de mogelijkheid om later zelf nog een veranda of carport bij aan te bouwen. 

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Lichtaart. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !