Kasterlee – Hulst : start verkoop 10 woningen

Met het nieuwbouwproject Hulst realiseert RDK 10 nieuwbouwwoningen te Kasterlee

De nieuwe verkaveling ‘Hulst’ is gelegen tussen de straten Hulst, Dijkstraat en Akkerstraat. Deze unieke ligging aan de rand van het centrum van Kasterlee biedt heel wat voordelen. Zo is het hier rustig wonen in een groene omgeving terwijl het centrum van Kasterlee toch vlakbij is. Deze kindvriendelijke verkaveling vormt een autoluwe omgeving met doodlopende straatjes. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor veel openbaar groen. De Heesbergenloop loopt immers dwars door deze verkaveling. Langs de oevers vormt een netwerk van openbaar groen, en wandelpaadjes het hart van dit project.

In deze omgeving zal RDK aan de nieuwe straten Raapstraat, Koolstraat en Bietstraat tien eengezinswoningen realiseren. Bij deze woningen wordt er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime en zonnige woonkamer met open keuken. Bij het ontwerp werd ook bewust gekozen voor variatie. Zo zijn er niet enkel woningen in verschillende stijlen en met verschillende materialen, maar is er ook keuze uit woningen met drie of vier slaapkamers, met of zonder een garage of een vaste trap naar zolder,…

Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Kasterlee.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !