Merksplas – Spetser: start verkoop

Dit eigentijds nieuwbouwproject met tien appartementen en drie commerciële ruimtes wordt gerealiseerd aan de Kerkstraat 12 te Merksplas. Op deze locatie waar vroeger het iconische café ‘De Spetser’ stond, komt nu een nieuwbouwproject met dezelfde naam. 

Dankzij zijn centrale ligging vindt u hier alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. Er werd gekozen voor een eigentijdse architectuur waardoor het project een hedendaagse uitstraling krijgt. In combinatie met de goede zichtbaarheid vormt dit nieuwbouwproject dan ook een ware blikvanger. 

Voor de commerciële ruimtes op het gelijkvloers vormt deze goede zichtbaarheid meteen ook een van de grote troeven. Door de ligging in het verlengde van de Pastorijstraat geniet u hier immers van een uitstekende visibiliteit. Deze ruimtes worden casco aangeboden en hebben oppervlaktes van 78,4 m² tot 123,6 m². 

De appartementen in dit project zijn zeer ruim en worden volledig afgewerkt. U hebt hier keuze uit appartementen met twee of drie slaapkamers en oppervlaktes die variëren van 104,9 m² tot 136,8 m². Hierbij hebben alle appartementen een ruime, lichte woonkamer die zowel in direct contact staat met een mooie open keuken als met een gezellig terras. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzaam en kwalitatief appartement op een toplocatie te Merksplas. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !