Mol – Gompelhoeve: nu te koop

Tijdloos wonen in Mol Gompel

Dit charmante nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de Gompelhoeve te Mol. Deze rustige weg heeft weinig doorgaand verkeer waardoor de omgeving een autoluw karakter heeft. 

Gompel is een rustig en landelijk gehucht dat tevens een van de oudste nederzettingen van Mol is. Het betrof een hoeve die tot 1228 eigendom was van de Abdij van Corbie. Tegenwoordig is Gompel vooral bekend vanwege zijn glasfabriek die eens de grootste van Europa was. Deze glasfabriek is gelegen aan de overkant van het kanaal Dessel-Kwaadmechelen. 

Heeft u af en toe nood aan een rustige wandeling of stevige fietstocht? Het jaagpad naast het kanaal en het vele groen in de ruimere omgeving bieden hier heel wat mogelijkheden toe. Vanaf dit project geniet u tevens van een vlotte verbinding naar de Rozenberg. Hierdoor is het slechts een zestal minuutjes fietsen tot het bruisende centrum van Mol waar u alle mogelijke winkels en gezellige horecazaken vindt.  

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Mol - Gompel Hoeve
Mol - Gompel Hoeve