Mol – Haag: start verkoop 2 nieuwbouwwoningen

Tijdloos wonen met landelijk karakter.

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met twee tijdloze woningen wordt gerealiseerd aan de weg ‘Haag’ te Mol. Deze weg is gelegen in Mol Millegem en loopt parallel aan het spoor tussen Mol en Geel. 

De percelen zelf zijn zeer ruim en hebben een oppervlakte van 548 m² en 586 m². U woont hier in woongebied met landelijk karakter waarbij de achterkant van de percelen grenst aan de spoorweg. Hierachter vindt u uitgestrekte landbouwgebieden waardoor u kunt genieten van een rustige en  aangename omgeving die zich uitstekend leent voor een mooie wandeling of fietstocht.  

Een bijkomende troef is dat de nieuwe fietsostrade F105 vlakbij is. Hierdoor is zowel Mol als Geel vlot bereikbaar met de fiets. Deze fietsostrade zal zelfs nog verlengd worden zodat er ook nog een goede verbinding komt naar Balen en Herentals. 

 Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben beide woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers.

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !