Mol – Kromstraat: nu te koop

Tijdloos wonen te Ginderbuiten

Dit kleinschalige nieuwbouwproject bestaat uit één woning en wordt gerealiseerd op de hoek van de Kromstraat en Kempenstraat te Mol. Deze rustige straten zijn gelegen in het hart van Ginderbuiten en hebben weinig doorgaand verkeer waardoor de omgeving een autoluw karakter krijgt. 

Vanaf deze mooie locatie geniet u van een vlotte verbinding naar de Rozenberg en het bruisende centrum van Mol waardoor alle mogelijke winkels en gezellige horecazaken zich vlakbij bevinden.  

Bij het ontwerpen van deze woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo heeft de woning een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staat de leefruimte in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !