Mol – Park de Broqueville: fase 2 nu te koop

Groen wonen in het centrum van Mol

Voor veel mensen is het moeilijk kiezen tussen wonen in een rustige, groene omgeving of wonen in een centrum met alle voorzieningen en winkels vlakbij. Het nieuwbouwproject ‘Park de Broqueville’ in het centrum van Mol biedt hier een oplossing. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op een terrein op de hoek van de Schansstraat en Collegestraat. Het terrein deed enkele jaren geleden nog dienst als parking ‘De Schans’, maar zal nu omgevormd worden tot ‘Park de Broqueville’. Hiermee wordt niet enkel een nieuwbouwproject gerealiseerd, maar zal ook een nieuw park worden aangelegd.

Bouwbedrijf RDK realiseerde in een eerste fase reeds 26 appartementen, 10 woningen en een commerciële ruimte. Momenteel is de tweede fase van dit project ook in verkoop waarmee er nog 11 bijkomende woningen worden gerealiseerd.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame, energiezuinige en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !