Mol – Schooldreef: nu te koop

het nieuwbouwproject Schooldreef bestaat uit één woningen wordt gerealiseerd op de hoek van de Schooldreef en de Wateringstraat te Mol.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige, groene omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van zowel Mol als Lommel. Hierdoor is het dus nooit ver rijden naar een gezellig centrum met de nodige winkels en charmante horecazaken.

Bij het ontwerpen van deze woning werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo heeft de woning een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.

Het perceel heeft een oppervlakte van 820 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te bouwen.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !