Mol – Witven: start verkoop vier woningen

Tijdloos wonen in een rustige omgeving

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met vier woningen wordt gerealiseerd aan de Onze-Lieve-Vrouwstraat te Mol. Deze rustige weg is gelegen in het hart van Mol – Gompel en heeft weinig doorgaand verkeer waardoor de omgeving een autoluw karakter heeft. 

Gompel is een rustig en landelijk gehucht dat tevens een van de oudste nederzettingen van Mol is. Tegenwoordig is Gompel vooral bekend vanwege zijn glasfabriek die eens de grootste van Europa was. Deze glasfabriek is gelegen aan de overkant van het kanaal Dessel-Kwaadmechelen. 

Heeft u af en toe nood aan een rustige wandeling of stevige fietstocht? Het jaagpad naast het kanaal en het vele groen in de ruimere omgeving bieden hier heel wat mogelijkheden toe. Vanaf dit project geniet u tevens van een vlotte verbinding naar de Rozenberg. Hierdoor is het slechts een zevental minuutjes fietsen tot het bruisende centrum van Mol waar u alle mogelijke winkels en gezellige horecazaken vindt.  

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage voorzien. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !