Nieuwe kijkwoning te Oud-Turnhout

RDK richtte in het nieuwbouwproject Gommers te Oud-Turnhout een volledig afgewerkte kijkwoning in.

Dit charmante nieuwbouwproject is gelegen aan de Gommers en Kuileinde te Oud Turnhout. Aan de bestaande weg Gommers zal RDK zes nieuwbouwwoningen realiseren. De Kuileinde is een nieuw, doodlopend zijstraatje waar negentien tijdloze woningen zullen komen.

Deze wegen liggen in de recente verkaveling ‘Het Eigen’. Hier woont u in een aangename omgeving met onder andere enkele mooie speeltuintjes. Deze mooie ligging biedt dan ook heel wat voordelen. Zo kunt u hier rustig wonen in een doodlopend straatje terwijl het centrum van Oud-Turnhout toch vlakbij is.

Als architectuur werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit nieuwbouwproject een tijdloze uitstraling. Bij het ontwerp van de woningen werd er veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers en een mooie badkamer. Bij de meeste woningen is er ook een vaste trap naar de zolder. Hierdoor kan deze later nog verder worden afgewerkt als hobbyruimte of als extra slaapkamer.

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Oud-Turnhout. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek!