Olen – Dellekens: start verkoop

Dit charmante nieuwbouwproject met twee woningen wordt gerealiseerd aan de Dellekens te Olen. Deze rustige weg heeft weinig doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. In de buurt van dit project vindt u dan ook veel groen wat steeds uitnodigt tot een mooie wandeling of een rustige fietstocht. 

Hierbij zijn zowel het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Olen als het centrum van Sint-Jozef-Olen vlak bij de deur. Bovendien woont u hier op maar enkele minuten rijden van het Olen Shopping Park waardoor alle nodige winkels vlakbij zijn. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes van 850 m² en 1068 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te  bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Olen.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !