Olmen – Kruisblokken: start verkoop

Tijdloos wonen aan de Kruisblokken

Dit charmante nieuwbouwproject met vier woningen wordt gerealiseerd aan de Kruisblokken te Olmen. Een bestaande, doodlopende weg werd hiervoor verlengd waardoor er een aangename en autoluwe omgeving ontstaat. Vlak om de hoek vindt u tevens een mooi groen speelplein waardoor deze locatie ook zeer aantrekkelijk is voor jonge gezinnen. 

Het rustig dorp Olmen is gelegen aan het kanaal Dessel-Kwaadmechelen en is vooral bekend vanwege de dierentuin Pakawi park. Het vele groen in deze landelijke gemeente nodigt tevens uit tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Op de eerste verdieping vindt u drie  slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 478 m² tot 533 m². Hierdoor is er voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Olmen. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !