Oud-Turnhout – Het Erf: nu te koop

Landelijk wonen in Oud-Turnhout

Het nieuwbouwproject Iduna wordt gerealiseerd in een nieuwe verkaveling te Oud-Turnhout. Aan de doodlopende wegen Klokbekererf, Semersstraat en Veldbraakstraat zal RDK 32 woningen en 36 appartementen realiseren.

Wat dit project uniek maakt, is de mooie ligging aan de westzijde van Oosthoven. Dit project grenst hier immers aan velden die gelegen zijn in landbouwgebied. Hierdoor bent u er zeker van dat u ook in de toekomst in een groene omgeving zult blijven wonen. De mooie landelijke omgeving is met het project verweven dankzij doodlopende straatjes die een doorkijk bieden naar de aanpalende velden. In het project zelf komt een speel- en wandelzone die tussen de woningen en de appartementen ligt als groene buffer.

Aan de oostelijke zijde grenst dit nieuwbouwproject aan de woonkern van Oosthoven. Hier vindt u alle nodige winkels zoals een bakker, beenhouwer en apotheker vlak bij de deur.

Hoewel deze locatie een landelijk karakter heeft, is de goede mobiliteit een van de grote troeven van deze ligging. Het is immers maar tien minuutjes fietsen tot aan de markt van Turnhout met zijn gezellige horecazaken en leuke winkels.
Het centrum van Oud-Turnhout is met de fiets zelfs maar zes minuutjes rijden. Bovendien bent u ook snel op de ring van Turnhout waardoor u met de auto ook geniet van een goede bereikbaarheid.

Wonen in een groene omgeving

De ruimere omgeving van het project nodigt dan weer uit tot een mooie wandeling of fietstocht. Het bekende natuurgebied ‘Landschap De Liereman’ bevindt zich immers op fietsafstand. Dit natuurgebied is meer dan 100 hectare groot en is een van de oudste natuurgebieden van België.

Vlak bij dit natuurgebied vindt u ook de ‘appelpicknickplaats’ die verwijst naar de boomgaarden waarvoor Oud-Turnhout bekend staat. In het voorjaar is het dan ook zeker de moeite om eens een tocht door Oud-Turnhout te maken om te genieten van de prachtige appelbloesem. Deze appelboomgaarden leverden meteen ook inspiratie voor de naam van dit project. In de Noordse mythologie was Iduna immers de bewaarster van de appels van de eeuwige jeugd.

Het Erf

Met het stijlvolle gebouw 'Het Erf' realiseert RDK de eerste fase van de appartementen. Dit mooie gebouw bestaat uit twaalf appartementen met oppervlaktes die variëren van 100,2 m² tot 111,9 m². Hierbij hebben alle appartementen twee of drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met zowel bad als douche.

Bij het ontwerp van de appartementen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle appartementen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de terrassen. Deze leefruimtes en terrassen zijn westelijk georiënteerd. Hierdoor heeft u niet enkel een mooi uitzicht over de velden en weides die tussen Oosthoven en Turnhout liggen, maar geniet u ook heel de namiddag van een optimale bezonning.

 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Baarle-Hertog. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Op vrijdag een Open Huis bezoeken? Een inspirerende start van het weekend!

RDK richtte in dit nieuwbouwproject een volledig afgewerkte kijkwoning in. Bijna elke vrijdag kunt u hier spontaan binnenspringen voor een vrijblijvend bezoekje!

U vindt hier meer informatie over de juiste locatie en de openingstijden. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!