Oud-Turnhout – Iduna: start verkoop ‘Elstar’

In de eerste fase van ons nieuwbouwproject Iduna realiseerde RDK reeds twintig nieuwbouwwoningen. Inmiddels zijn de werken aan de volgende vier woningen ook gestart.

Deze vierentwintig woningen bestaan uit zes groepjes van telkens vier geschakelde woningen. De namen van de verschillende fases zijn geïnspireerd door appels. Zo kunt u hier bijvoorbeeld in de Elstar, Granny, Robijn, Jonagold, Rosa of Pinova komen wonen.

Woonkwaliteit kreeg veel aandacht bij het ontwerpen van deze woningen. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.
Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de zolder. U kunt hier later dus nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.

Bij de nieuwste fase, Elstar, zijn er nu ook woningen met een inpandige garage.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Oud-Turnhout.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !