Poppel – Trier: start verkoop

Eigentijds wonen nabij het centrum van Poppel

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met vier woningen wordt gerealiseerd op de hoek van ‘Steenweg Baarle’ en ‘Trier’ te Poppel. 

Dankzij deze mooie ligging vlak bij het centrum bevinden alle nodige winkels zich op wandelafstand. Bovendien vindt u in de omgeving van dit project ook veel groen wat uitnodigt tot een rustige wandeling of een ontspannen fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne stijl waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. 

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 443 m² tot 542 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda bij te kunnen bouwen. Bij elke woning is er tevens een carport met tuinberging voorzien waardoor u uw auto overdekt kunt stallen en buiten ook al meteen een extra bergruimte heeft. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Poppel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !