Foto’s realisaties

Op zoek naar woonideeën? Hier vindt u een greep uit onze realisaties.

1 Halfopen en Gesloten
Doordat bouwgronden steeds schaarser worden, maken halfopen en gesloten bebouwingen steeds een groter deel uit van nieuwe verkavelingen. Dankzij deze tendens worden woningen ook energiezuiniger. Waar er tegen een andere woning wordt aangebouwd, is er immers geen energieverlies. Dankzij een doordacht ontwerp op maat hebben deze woningen een hoog wooncomfort en sterke architectuur.
2 Vrijstaand
Een vrijstaande bebouwing biedt een ongekende vrijheid. Dit beperkt zich niet enkel tot een maximum aan privacy en buitenruimte. Deze vrijheid is ook terug te vinden in de architectuur van elke woning. Volumes en stijlen kunnen immers volledig worden gebaseerd op de unieke wensen en smaak van elke unieke bewoner.
3 Meergezinswoningen
Nieuwe woonvormen worden steeds populairder. Dit komt gedeeltelijk doordat bouwgronden steeds schaarser worden, maar ook doordat onze maatschappij evolueert. Hierdoor voldoet een eengezinswoning niet meer altijd aan iedereen zijn persoonlijke verwachtingen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een stijlvol appartementsgebouw te laten bouwen of samen een kangoeroewoning op maat te realiseren.
4 Interieur
Het interieur van uw woning wordt bepaalt door uw persoonlijke levensstijl. De keuze van materiaal en lichtinval zorgen voor een modern of landelijk interieur. Alle ruimtes worden dan ook volgens uw wensen ontworpen en vast meubilair, zoals keukens, wordt op maat ontworpen en gemaakt. Hier vindt u alvast enkele van onze realisaties.
5 Modern
Een niet te ontkennen kenmerk van de moderne stijl is de grote hoeveelheid aandacht die aan de vorm en de architectuur besteed wordt. Het huis wordt niet enkel functioneel ontworpen. Integendeel, materialen en volumes krijgen hun plaats op de voorgrond. Het resultaat? Een aantrekkelijke hedendaagse woning met een uitgekiende lichtinval en maximaal wooncomfort.
6 Landelijk
Een landelijke woning is licht en zonnig, charmant en comfortabel. Dankzij een speels ontwerp met sierlijk metselwerk en typische ramen en deuren krijgen deze woningen een natuurlijke uitstraling en tijdloze schoonheid. Een doordacht ontwerp met een optimale lichtinval en oog voor details met een ambachtelijke uitstraling geven deze woningen hun unieke landelijke karakter.
7 Klassiek
U houdt van degelijkheid en klassieke vormen, van een elegante woning die elke tijd en mode trotseert. Tijdloze architectuur met duidelijke herkenbare opbouw van volumes zowel in vorm als in kleur. Of u nu denkt aan een gracieuze, stijlvolle villa met klasse of aan een compacte eengezinswoning… Klassieke woningen bewaren altijd hun duurzame uitstraling
8 Pastorij
Nostalgische, landelijke charme en een deftige, statige uitstraling, een ‘natuurlijke statigheid’… dat maakt de stijlvolle pastorijwoning zo apart en elegant. Verrassende combinaties van bepleistering en rijkelijk geschakeerd metselwerk, het typische raam- en deurwerk, de koele weelde van blauwe hardsteen, kortom een elegante combinatie van natuurlijkheid en stijl wordt harmonieus gecombineerd met modern comfort.