Retie – Molsebaan: nu te koop

Het kleinschalige nieuwbouwproject Molsebaan bestaat uit één woning en werd gerealiseerd aan de Molsebaan te Retie. Naast deze woning vindt u de charmante kapel van ‘Onze-Lieve-Vrouw ter Sneeuw’. Dit mooie gebouw dateert van 1665 en vormt een ware blikvanger langs de weg tussen Retie en Dessel. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers op fietsafstand van het centrum van Retie waardoor u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur vindt. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht.  

Bij het ontwerp van de woning werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo heeft de woning een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u dus van binnenuit genieten van het zicht op uw volledig aangelegde tuin. Aan de woning is er tevens een moderne carport met tuinberging voorzien waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche.  

Het perceel heeft een oppervlakte van 767 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw woning later nog uit te kunnen breiden met een stijlvolle uitbouw. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Retie. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !