Tielen – Tielenheide: start verkoop

Tijdloos wonen aan de Tielenheide

Het nieuwbouwproject Tielenheide bestaat uit drie woningen en wordt gerealiseerd op de hoek van de Tielenheide en de Heynsbergstraat te Tielen.  

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. In de directe omgeving vindt u veel groen wat uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. U woont hier dus op een rustige locatie terwijl het charmante centrum van Tielen toch vlakbij is.  

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u dus van binnenuit genieten van het zicht op uw volledig aangelegde tuin. 

Bij de woningen onderling is er ook de nodige variatie. Bij een van de woningen is er een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. Bij een andere woning is er dan weer een vaste trap naar een ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 360 m² tot 451 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om uw huis later nog uit te kunnen breiden met een stijlvolle veranda of een garage. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Tielen. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !