Turnhout -Elysis: nu te koop

Het nieuwbouwproject Elysis bestaat uit dertien woningen wordt gerealiseerd aan de Jaspar van Kinschotstraat te Turnhout. Hiervoor werd de bestaande weg verlengd waardoor er een nieuwe, eigentijdse verkaveling werd gerealiseerd. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor openbaar groen. Dankzij een charmant groen pleintje vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in het hart van Turnhout waardoor alle nodige winkels en gezellige horecazaken zich op fietsafstand bevinden. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers, een extra berging en een mooie badkamer met bad en douche. 

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 140 m² tot 219 m². De achtertuinen van de woningen zijn bereikbaar met een kruiwagenpaadje zodat u niet door de woning moet om tot in de tuin te geraken. Parkeren gebeurt gegroepeerd. Zo wordt er aan elke woning een carport gekoppeld waardoor u uw auto vlak bij de deur overdekt kunt stallen. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !