Vosselaar – Heieinde: 50% verkocht

Met het nieuwbouwproject ‘Heieinde’ realiseerde RDK vier eigentijdse nieuwbouwwoningen in het centrum van Vosselaar. Dit kleinschalige nieuwbouwproject is gelegen op de hoek van Heieinde, Kruisstraat en de Rijdtstraat te Vosselaar. Een van de grote troeven van dit project is de ligging. U woont hier in  het centrum van Vosselaar terwijl er ook bossen en een sportcomplex vlakbij zijn. Bovendien kunt u vanaf deze locatie vlot een oprit naar de autostrade bereiken waardoor u hier kunt genieten van een optimale mobiliteit.

Vanwege de ligging op de hoek van drie straten, werd hier gekozen voor een unieke inplanting. Deze inplanting werd gecombineerd met een moderne architectuur wat zich succesvol vertaalde in een uniek en eigenzinnig nieuwbouwproject. Vooral de vrijstaande hoekwoning vormt een ware blikvanger en biedt voor creatieve mensen een uitzonderlijke kans op een unieke woning.

Ook binnen werd er bij het ontwerp van de woningen veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime en lichte woonkamer met open keuken die in direct contact staat met de tuin. Alle woningen hebben drie slaapkamers. Er is nog keuze uit een vrijstaande woning of een halfopen bebouwing met inpandige garage.

Deze woningen werden inmiddels volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, ... Ook buiten werden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en unieke woning te Vosselaar.

Ondertussen zijn 50% van de woningen in dit project verkocht. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !