Vosselaar – Nieuwe Nijver : start verkoop

Met het nieuwbouwproject Nieuwe Nijver realiseert RDK 20 nieuwbouwwoningen te Vosselaar

Het eigentijdse project Nieuwe Nijver is gelegen aan het nieuwe 'Rode Kruisplein' te Vosselaar. Het 'Rode Kruisplein omvat een groen plein en een doodlopend straatje met slechts een beperkt aantal woningen. Hierdoor krijgt dit project een groen en verkeersluw karakter. In de ruimere omgeving is veel groen te vinden wat ideaal is voor een mooie wandeling of fietstocht. Vanuit het project is het centrum van Vosselaar vlot bereikbaar. Hierbij is er tevens een goede verbinding naar de omliggende gemeentes en de hoofdwegen zoals de Antwerpsesteenweg en de E34.

Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Bij een gedeelte van de woningen is ook een carport en tuinberging voorzien wat extra opbergmogelijkheden biedt. Hierbij zijn er ook woningen die beschikken over een vaste trap naar zolder waardoor er hier een extra slaapkamer of mooie hobbyruimte kan worden gecreëerd.

Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Vosselaar. De verkoop van dit nieuwbouwproject is inmiddels gestart. Wilt u meer weten? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!