Vosselaar – Osseven: nu te koop

Het nieuwbouwproject Osseven bestaat uit twee woningen en wordt gerealiseerd aan de Osseven te Vosselaar. Aan een nieuwe zijstraat werd er hier een nieuwe verkaveling gerealiseerd. Doordat de nieuwe weg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van zowel Vosselaar als Beerse. Hierdoor is het dus niet ver zoeken naar een gezellig centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u van binnen uit ook ten volle genieten van het uitzicht op uw volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij een van de woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.

De percelen hebben beiden een oppervlakte van 469 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om later nog een garage of carport bij te kunnen bouwen. Bij een van de percelen is er zelfs nog voldoende ruimte over voor een veranda.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Vosselaar. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !