Vosselaar – Roggestraat: nu te koop

Dit tijdloze nieuwbouwproject is gelegen aan de Roggestraat in Vosselaar. Met het centrum op wandelafstand en de vlotte verbinding naar de Antwerpsesteenweg is de ligging van deze woningen een echte troef. Het is namelijk ook erg rustig gelegen aangezien er voornamelijk plaatselijk verkeer door de straat komt wat zorgt voor de nodige rust en privacy.  

Op slechts een boogscheut van deze nieuwe woningen vindt u ook de Konijnenberg, hét uithangbord van de gemeente Vosselaar. Deze stuifduin ligt 36,33 meter boven de zeespiegel wat hem tot de hoogste van de Antwerpse Kempen maakt. Hij ligt in een opmerkelijk groene zone van 18ha midden in het centrum van het dorp en zorgt het hele jaar door voor spelplezier voor groot en klein.  

Bij het ontwerpen van de woningen in de Roggestraat werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. De percelen zelf hebben oppervlaktes die variëren van 338 m² tot 439 m². Bij elke woning voorzien we een inpandige garage of carport en ook een tuinberging wat zorgt voor gemak en extra opbergruimte.  

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Vosselaar. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !