Westerlo – Voortmolen: laatste woning verkocht

Voortmolen is een nieuw inbreidingsproject in het hart van Voortkapel. Door zijn mooie ligging combineert dit project de voordelen van mooi wonen in een rustige omgeving met de praktische voordelen van wonen in het centrum van Voortkapel. De woningen zijn gelegen rond een nieuwe straat met charmant groen pleintje. Doordat het nieuwe straatje doodlopend is en er geen doorgaand verkeer komt, krijgt dit project dan ook een autoluw karakter.

Er zijn zes woningen gelegen aan de bestaande weg ‘Ter Voort’. Voor deze woningen is gekozen voor een moderne architectuur wat een eigentijds geheel oplevert. De achtertuinen van deze woningen grenzen aan een charmante groene pleintje waar nog negen bijkomende woningen worden gerealiseerd. In overleg met de gemeente is hier gekozen voor een klassiekere architectuur wat zorgt voor een charmant en intiem straatbeeld.

Inmiddels is de laatste woning in dit nieuwbouwproject verkocht. Bent u toch nog op zoek naar een nieuwbouwwoning? Kijk dan zeker eens hier voor meer informatie over onze projecten die momenteel nog in verkoop zijn. Indien u graag met eigen ogen het werk van RDK ziet, verwelkomen wij u graag in een van onze Open Huizen.