Wortel – Poeleinde: nu te koop

Het nieuwbouwproject Poeleinde bestaat uit vier woningen en wordt gerealiseerd aan de Ti Van Schellestraat te Wortel. Deze weg is een nieuwe zijstraat van Poeleinde. Doordat de nieuwe weg doodlopend is, komt er hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor openbaar groen. Dankzij een charmant groen pleintje vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is.

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in het hart van Wortel. Deze rustige gemeente biedt een landelijke omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van Hoogstraten. Het is dan ook niet ver rijden naar een gezellig centrum met leuke winkels en charmante horecazaken.

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een mix van moderne en klassieke architectuur waardoor er een gevarieerd woonaanbod ontstaat. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u van binnen uit ook ten volle genieten van het uitzicht op uw volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij een van de woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.

De percelen hebben een oppervlakte van ongeveer 300 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een uitbouw of garage bij te kunnen bouwen.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Wortel. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !