Wuustwezel – Dorpstraat: start verkoop

Dit kleinschalige nieuwbouwproject met drie woningen wordt gerealiseerd aan de Dorpstraat te Wuustwezel. Dankzij deze centrale ligging woont u hier in het hart van Wuustwezel en vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen.  

Op de eerste verdieping vindt u drie  slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij alle woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren.  

De percelen zelf hebben oppervlaktes die variëren van 257 m² tot 285 m². Hierdoor is er in de achtertuin nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te bouwen. Een van de grote troeven van deze percelen is immers dat de achtertuin via de straat Hagelkruis bereikbaar is. Hierdoor kunt u uw auto dus op eigen terrein parkeren. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Wuustwezel.  Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !

Wuustwezel - Dorpstraat
Wuustwezel - Dorpstraat