Mol – Park de Broqueville : start verkoop

Met het nieuwbouwproject 'Park de Broqueville' realiseert RDK aan de hoek van de Schansstraat en Collegestraat 10 woningen, 1 commerciële ruimte en 26 nieuwbouwappartementen.

Groen wonen in het centrum van Mol

Voor veel mensen is het moeilijk kiezen tussen wonen in een rustige, groene omgeving of wonen in een centrum met alle voorzieningen en winkels vlakbij. Het nieuwbouwproject ‘Park de Broqueville’ in het centrum van Mol biedt hier een oplossing. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op een terrein op de hoek van de Schansstraat en Collegestraat. Het terrein deed enkele jaren geleden nog dienst als parking ‘De Schans’, maar zal nu omgevormd worden tot ‘Park de Broqueville’. Hiermee wordt niet enkel een nieuwbouwproject gerealiseerd, maar zal ook een nieuw park worden aangelegd.

Bouwbedrijf Rik De Keyser (RDK) zal hier in eerste fase 26 appartementen, 10 woningen en een commerciële ruimte realiseren. Om het park autovrij te houden, werd ervoor gekozen om het parkeren ondergronds te organiseren. Enkel bij de commerciële ruimte zijn er enkele bovengrondse parkeerplaatsen voorzien. Centraal in ‘Park de Broqueville’ komt een ruim groen plein dat direct in verbinding staat met andere groenzones binnen het project. Enkele wandelpaadjes bieden ook toegang tot de omliggende straten.

Een van deze wandelpaadjes komt uit naast een monumentale woning aan de Graaf de Broquevillestraat 5. Deze woning is erkend als beschermd monument en leverde tevens inspiratie voor de naam van dit project. Een deel van het terrein waarop het project zich bevindt, hoorde vroeger immers bij de tuin van deze woning.

Duurzame woonkwaliteit

Dankzij zijn groene karakter en centrale ligging biedt ‘Park de Broqueville’ reeds een hoge woonkwaliteit, maar ook binnen wordt er bij elke woongelegenheid veel aandacht geschonken aan het creëren van een hoog wooncomfort.Zo zijn alle appartementen voorzien van ruime en lichte woonkamers met open keukens. Bij de meeste appartementen sluiten deze woonruimtes rechtstreeks aan op mooie en uitnodigende terrassen. Voor mensen met groene vingers zijn er ook appartementen met privétuinen die toegang hebben tot het gemeenschappelijke park.

De woningen hebben ook allen een woonkamer met open keuken die rechtstreeks aansluiten op hun privétuin en terras. Deze achtertuinen zijn ook via een paadje bereikbaar vanaf het park zodat men niet steeds door de woning moet om de tuin te bereiken. De woningen beschikken allen over drie slaapkamers. Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping is er een kleine berging voorzien. Elke woning beschikt tevens over een kelderberging. Deze zijn vanuit de woning rechtstreeks bereikbaar via een trap.

Alle woningen en appartementen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Mol. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis van RDK!

OPEN HUIS: in dit project richtte RDK een volledig afgewerkte kijkwoning in. Meer weten? Aarzel niet en kom vrijblijvend langs! Hier vindt u meer informatie over de juiste openingstijden.