Beerse – Torenerf: nu te koop

Het nieuwbouwproject Torenerf bestaat uit veertien woningen en wordt gerealiseerd aan de Tarwestraat en Gerststraat te Beerse. Deze wegen zijn nieuwe zijstraten van de Beekakkersstraat. Doordat deze nieuwe wegen doodlopend zijn, komt hier geen doorgaand verkeer waardoor er een autoluwe omgeving ontstaat. Er is hierbij niet enkel plaats voor bebouwing, maar ook voor openbaar groen. De ‘Grote Beek’ stroomt immers door deze verkaveling. Langs de oevers ligt een mooie groenzone die een uniek karakter geeft aan dit project. 

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige omgeving terwijl het centrum van Beerse toch vlakbij is. Hierdoor vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlak bij de deur. In de ruimere omgeving vindt u echter ook veel groen wat dan weer uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. 

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van de volledig aangelegde tuin. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage waardoor u uw auto overdekt kunt stallen. 

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie of vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. 

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 236 m² tot 417 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of uitbouw te kunnen realiseren. De achtertuinen van de woningen zijn bereikbaar met een kruiwagenpaadje zodat u niet door de woning moet om tot in de tuin te geraken.  

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Beerse. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !