Kasteeldreef : start verkoop

Met het nieuwbouwproject Kasteeldreef realiseert RDK 26 appartementen en 2 woningen te Hoogstraten

Voor veel mensen is het moeilijk kiezen tussen wonen in een groene omgeving of wonen in een centrum met alle winkels en gezellige horecazaken vlakbij. Het nieuwbouwproject ‘Kasteeldreef’ nabij het centrum van Hoogstraten biedt hier een oplossing. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd rond een nieuw parkje tussen de Lindendreef en de Kasteelbeek. RDK zal op deze unieke locatie zesentwintig nieuwbouwappartementen en twee eengezinswoningen realiseren.

Een centraal groen park vormt het hart van dit project. Om dit park zo autoluw mogelijk te makenwerd er bewust voor gekozen om het parkeren hoofdzakelijk ondergronds te organiseren. Het aantal bovengrondse parkeerplaatsen werd hierbij zo beperkt mogelijk gehouden. Deze parkeerplaatsen worden bovendien zo aangelegd dat autos niet door het park heen moeten om hen te bereiken. Op deze manier krijgt dit project dan ook een uitgesproken autoluw en groen karakter. 

De toegangsweg tot het project ligt aan de Lindendreef. Naast deze toegangsweg zal RDK aan de Lindendreef twee nieuwbouwwoningen realiseren. De meergezinswoningen worden gebouwd rond het centrale groene park. Links van het park komen twee gebouwen met elk zeven appartementen. Aan de rechterzijde komen drie gebouwen met elk vier meergezinswoningen. 

Aan de achterzijde van het terrein grenst het park aan de Kasteelbeek. Hier zal ook een wandel- en fietspaadje komen naar de doodlopende straat ‘Groenewoud’.

Dankzij deze troeven biedt dit project een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning of appartement op een toplocatie te Hoogstraten.