Woningbouw

Bouwen is één van de belangrijkste investeringen in uw leven. U wilt dus waar voor uw geld. Speel vanaf het begin op zeker en geef uw bouwplannen in ervaren handen.

Bij RDK kiest u voor een soepele sleutel-op-de-deur formule. Vanaf het ontwerp tot en met de afwerking houden we rekening met al uw ideeën en verlangens. Ook voor materialen en stijlen.

Hierbij hechten wij veel belang aan het creëren van duurzame en energiezuinige woningen. Neem ook zeker een kijkje bij onze realisaties, of maak een afspraak voor een bezoekje aan onze toonzaal om ideeën op te doen voor uw eigen droomwoning.

RDK bouwt woningen variërend van rijwoningen tot riante villa’s en meergezinswoningen in diverse bouwstijlen en prijsklassen.

Onze ervaren vakmensen bouwen in zeer korte tijd – ongeveer negen maanden – uw woning. Dat kan dankzij regelmatige werfcontroles, de inzet van onze gemotiveerde medewerkers, onze moderne bouwtechnieken en een vlotte werkorganisatie. Een degelijke constructie met een verfijnde afwerking voor een goede prijs, dat vinden wij ook belangrijk.

Met RDK bouwt u zorgeloos het huis van uw dromen. Wilt u meer weten, aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.