Ontwerp op maat

Wonen is iets zeer persoonlijks. Iedereen heeft een unieke smaak en een eigen visie op zijn ideale woning. Een ontwerp op maat is dan ook geen overbodige luxe.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Naast een uitgebreide kennis van materialen en technieken hebben ze als geen ander kijk op de nieuwste trends.

Een ontwerp wordt volledig gemaakt volgens uw eigen wensen en ideeën. Indien gewenst, zorgen wij voor voorbeeldplannen en woonideeën. Zowel binnen als buiten worden details en materialen aangepast naar uw smaak. Onze adviseur bekijkt samen met u de bouwvoorschriften, ligging en oriëntatie van uw woning en geeft praktische tips om uw ideale woning te creëren.

Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een gratis ontwerp en offerte. Deze voorontwerpen die u mee naar huis neemt, worden steeds op planformaat getekend. Zo krijgt u een duidelijk en realistisch beeld van uw toekomstige woning.

Wilt u meer weten? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek van onze adviseur. Natuurlijk bent u ook steeds welkom in onze Toonzaal of in een Open Huis.

Onze adviseur : Dirk Mertens