Sleutel op de deur

Wilt u bouwen zonder zorgen? Dit kan dankzij onze soepele sleutel-op-de-deur formule.

Een groot voordeel van bouwen met RDK is dat u op voorhand al een duidelijk beeld hebt van de kosten. In het contract worden duidelijke prijzen vastgelegd waarbij enkel wordt afgeweken in het geval van door u gevraagde meer- of minwerken. Op deze manier zorgt u ervoor dat u gemakkelijk de controle bewaart over de kostprijs van uw woning.

Voor het administratieve gedeelte zorgen wij voor de nodige vergunningen in overeenstemming met de heersende regelgeving.

Ervaren architecten en bouwkundige tekenaars zorgen voor duidelijke plannen voor de bouwaanvraag en uitvoering. Hierbij wordt rekening gehouden met verkavelingsvoorschriften, gemeentelijke verordeningen, regelgeving toegankelijkheid, wetgeving omtrent buffering en opvang van regenwater, ...

Indien nodig worden bijkomende aanvragen geregeld zoals een signalisatievergunning bij ingebruikname van het openbare domein of een lozingsvergunning voor een droogzuiging.

Na het bekomen van alle nodige vergunningen bouwen onze ervaren vakmensen uw woning. Dankzij de opvolging van bekwame werfleiders worden de werken vlot gecoördineerd en wordt er constant gewaakt over de kwaliteit van uw woning. Hierbij wordt voor alles gezorgd: van het uitgraven van de werf en de ruwbouwwerken tot het plaatsen van tegels, badkamers en keukens. Uw woning wordt dus volledig afgewerkt opgeleverd.

Hierbij moet u zich geen zorgen maken over de wetgeving rond veiligheidscoördinatie en energieprestatieregelgeving. De EPB-verslaggever weet exact hoe uw woning wordt uitgevoerd en zorgt voor een correct EPB-verslag. Een veiligheidscoördinator volgt de werken op zodat u zich ook geen zorgen moet maken over ongevallen op de werf.

Tot slot geniet u met een sleutel-op-de-deur woning naast de tienjarige aansprakelijkheid ook bescherming onder de wet Breyne. Met RDK bouwt u dus zorgeloos het huis van uw dromen.