Turnhout – Wulpenplein: nu te koop

In de eerste fase van ons nieuwbouwproject Melkhoek te Turnhout realiseerde RDK reeds twaalf nieuwbouwwoningen. Inmiddels zijn de werken aan de volgende vier woningen aan het Wulpenplein ook gestart.

Met zijn doodlopende weggetjes en groene speelpleintjes vormt dit project een rustig en charmant geheel waar het aangenaam wonen is. Het is dan ook toepasselijk dat de straten in deze mooie verkaveling vernoemd werden naar mooie vogels zoals de grutto, de wulp en de graspieper. 

Dankzij de ligging aan de rand van enkele velden binnen de ring van Turnhout geniet u hier zowel van een groene omgeving als van een goede mobiliteit. Het is immers maar vijf minuutjes fietsen tot in het centrum van Turnhout met zijn leuke winkels en gezellige horecazaken. Anderzijds bent u ook snel op de ring waardoor u ook met de auto kunt genieten van een goede bereikbaarheid. 

In deze charmante omgeving zal RDK zestien woningen realiseren. Acht woningen aan de Gruttostraat, vier aan de Graspieperstraat en vier aan het Wulpenplein. Bij het ontwerp van deze woningen werd gekozen voor een mix van klassieke en eigentijdse architectuur waardoor er een gevarieerd woonaanbod ontstaat. 

Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij alle woningen is er tevens een inpandige garage voorzien. Op de verdiepingen vindt u dan weer drie of vier slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij de meeste woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Zo kunt u hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer maken. 

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !