Voortmolen te Voortkapel meer dan 50% verkocht

Voortmolen is een nieuw inbreidingsproject in het hart van Voortkapel. Door zijn mooie ligging combineert dit project de voordelen van mooi wonen in een rustige omgeving met de praktische voordelen van wonen in het centrum van Voortkapel. De woningen zijn gelegen rond een nieuwe straat met charmant groen pleintje. Doordat het nieuwe straatje doodlopend is en er geen doorgaand verkeer komt, krijgt dit project dan ook een autoluw karakter.

Er zijn zes woningen gelegen aan de bestaande weg 'Ter Voort'. Voor deze woningen is gekozen voor een moderne architectuur wat een eigentijds geheel oplevert. De achtertuinen van deze woningen grenzen aan een charmante groene pleintje waar nog negen bijkomende woningen worden gerealiseerd. In overleg met de gemeente is hier gekozen voor een klassiekere architectuur wat zorgt voor een charmant en intiem straatbeeld.

Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Voortkapel.

Inmiddels zijn er in dit project meer dan 50% van de woningen verkocht. Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !