Vorselaar – Proostlaan : start verkoop

Met het nieuwbouwproject Proostlaan realiseert RDK 9 nieuwbouwwoningen te Vorselaar

Dit tijdloze nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de nieuwe weg Proostlaan. Deze weg is gelegen in de recente verkaveling ‘Van de Wervelaan’. Deze unieke ligging aan de rand van Vorselaar biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Vorselaar vanaf hier vlakbij, maar anderzijds is er ook veel groen in de directe omgeving wat ideaal is voor een rustige wandeling of een mooie fietstocht. De kindvriendelijke verkaveling ‘Van de Wervelaan’ biedt een autoluwe omgeving met een ruim openbaar groen plein en doodlopende straatjes. Deze straatjes bieden een doorkijk naar de omliggende bossen en velden. Hierdoor komt het groene karakter van deze omgeving ten volle tot zijn recht.

In deze charmante omgeving zal RDK negen eengezinswoningen realiseren. Als architectuur voor deze woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit project een tijdloze uitstraling. Bij het ontwerp van de woningen werd er ook veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit.  Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie of vier slaapkamers. Bovendien hebben deze woningen ook een ruime zolder. Hierdoor krijgt men de mogelijkheid om later nog een extra slaapkamer of een mooie hobbyruimte te creëren.

Alle woningen worden volledig afgewerkt met keukens, badkamers, tegels, … Ook buiten worden opritten, terrassen en tuinen aangelegd. Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Vorselaar.

Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of bezoek vrijblijvend een open huis !